Aktiviteter hos Vestvatn Arctic Cabins

June 15, 2016

Vestvatn Arctic Cabins ligger idyllisk plassert ved Vestvatn Alpinanlegg, små innsjøer og elver som renner ned mot Misvær. Her kan man få seg overnatting i koselige hytter, og alt fra treretters middag, til grillet Lundal burger og pølser på bålet. Stedet har en herlig atmosfære av ro og frisk fjelluft. Et sted man virkelig kan senke skuldrene og nyte omgivelsene. 

 

Det arrangeres både rideturer fra Oldereid, over fjellet, og ned til Vestvatn med overnatting hos Arctic Cabins, padleturer og lunsj hos Finnvalli som ligger en liten vandretur langs natursti fra hyttene. Andre ganger er det kurs og konferanse, eller blåturer som er på ferde. 

 

Vi er med å arrangerer aktiviteter for grupper som ønsker litt utfordringer i løpet av oppholdet, eller bare litt lek og moro etter en lang dag med foredrag. Vi lager aktiviteter som er tullete og skaper tillit. 

 

  

Det fine med Vestvatn er at det er lite som tar fokuset fra det man er der for å gjøre eller oppleve, du er ganske for deg selv i naturlige omgivelser, og det gir en helt annen puls enn i en ellers travel hverdag. 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Enkelt og smakfullt på bålet

May 1, 2017

1/3
Please reload

Siste innlegg

July 29, 2018

May 24, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kontakt oss

Bodø | Salten | Nordland

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

Kvik Guiding

 Minabakken 23 

8056 Saltstraumen

tel. (+47) 47 61 54 06