top of page
logo.png

Aktiviteter hos Vestvatn Arctic Cabins

Vestvatn Arctic Cabins ligger idyllisk plassert ved Vestvatn Alpinanlegg, små innsjøer og elver som renner ned mot Misvær. Her kan man få seg overnatting i koselige hytter, og alt fra treretters middag, til grillet Lundal burger og pølser på bålet. Stedet har en herlig atmosfære av ro og frisk fjelluft. Et sted man virkelig kan senke skuldrene og nyte omgivelsene.

Det arrangeres både rideturer fra Oldereid, over fjellet, og ned til Vestvatn med overnatting hos Arctic Cabins, padleturer og lunsj hos Finnvalli som ligger en liten vandretur langs natursti fra hyttene. Andre ganger er det kurs og konferanse, eller blåturer som er på ferde.

Vi er med å arrangerer aktiviteter for grupper som ønsker litt utfordringer i løpet av oppholdet, eller bare litt lek og moro etter en lang dag med foredrag. Vi lager aktiviteter som er tullete og skaper tillit.

Det fine med Vestvatn er at det er lite som tar fokuset fra det man er der for å gjøre eller oppleve, du er ganske for deg selv i naturlige omgivelser, og det gir en helt annen puls enn i en ellers travel hverdag.

#padling #kvikguiding #vestvatn #vestvatnarticcabins #vestvatnalpinanlegg #lekogmoro #tillittullete #overnatting #treretters #lundalnord

Utvalgt innlegg