logo.png

Friluftukene 2016

Den siste uken har vi tilbragt med barna som var påmeldt første uke av "Friluftsukene 2016".

Det har vært en herlig uke med forskjellige utendørs aktiviteter hver eneste dag! Uka startet med skattejakt gjennom Misvær, til flere poster med gjemte kart, før de kom til nest siste post som var villmarks kino i en stor tom garasje. Her hadde vi lagt ut reinskinn de kunne sitte på og soveposer, mens projektoren viste film på veggen foran oss. Det skal sies at dette var en kreativ løsning på aktivitet i dårlig vær..

Etter dette gikk turen etter siste post på skattekartet, opp til Lappkjerringura hvor de måtte lete mellom stein og gjemte grotter for å finne "skatten".

Dag to bar det opp på topptur til Branden. Her var det tykt med tåke! Vi fikk en nydelig tur med både snøballkrig, bygging av steinhytte på toppen, grilling av pinnebrød og fantastisk utsikt mellom skodda.

Dag tre ble den store fiske dagen! Vi holdt oss på kaia i Bujen på Kvikstad hvor de aller fleste klarte å dra i land en fisk eller to. En liten ro tur i båt, bål og lunsj i naustet, og ikke minst hengekøyer under brygga for slitne små mennesker.

Dag fire og fem ble Misvær dager med lek og moro! Hengekøyer, freesbie golf, badminton, boksen går, båt race med selvlagde båter ned Lakselva og pølse med brø for å nevne noe. De aller fleste sliten men fornøyd! Og noen kommer tilbake neste uke..

Faktastisk å ha med barn på tur! Pågangsmot og et lekent syn på aktivitetene er det som har møtt oss hver dag, da er det ekstra gøy å være naturguide!

#friluftsukene #barnasfriluftsliv #lek #utelek #utendørsaktiviteter #tur #barn #sfo #sommerferie #grottetur #fisketur #fiskelykke #kvikstad #misvær #bål #pinnebrød