logo.png

Camp Kvik for unge eventyrere!

ENDELIG NOE FOR UNGE EVENTYRERE!

Vi har gledet oss lenge til å presentere årets konsept for ungdom hos Kvik Guiding! Det blir sykling med Fatbike, padling på SUP (Stand up padlebrett) hundekjøring med vogn og overnatting i telt eller hengende mellom trærne i hengekøye. DU TRENGER IKKE ERFARING Vi gir gode instruksjoner og litt av poenget er at du skal få brynet deg på nye aktiviteter. Hvor gammel må man være for å være med? Vi har satt aldersgrense fra 12 til 16 år! (Her kan vi være fleksibel) Pris for deltakelse 1950,- (inkl. leie av sykkel, brett, telt, og middag på kveldene) PROGRAM FOR CAMPEN:

Onsdag: Oppmøte kl 17.00 (Buss går fra Bodø sentrum kl 15.25, i Misvær kl 16.54) Vi tar oss opp mot Rognlivannet med sykkel eller til fots. Biltransport av utstyr. Etablere camp, fyre i gang bålet og grille pølser og pinnebrød, og bli skikkelig kjent med hverandre. Torsdag: Stå opp kl 08.00 Vi starter dagen med et morgenbad for de som vil!

Felles frokost rundt bålet, pakking av sekk for tur. 10.00 Samling med oppdeling av grupper.

En gruppe starter med padling på vannet, den andre drar på terrengsykkeltur.

Felles lunsj ved base campen vår og bytte av aktivitet. 18.00 Felles middag. Tur-taco! Resten av kvelden skal vi hygge oss med aktiviteter og moro! Fredag:

Stand up padling

Stå opp kl 08.00 Morgenbad! Felles frokost og ned pakking av camp. Hundekjøring med hunde-cart! Egenstyrt aktivitet, med padling, sykling.

Felles avslutning. Vi er nede i Misvær sentrum til kl. 15.00

(Buss mot Bodø sentrum går kl. 15.30) Vi gleder oss til å høre fra deg, og forhåpentligvis møtes på sommerens kuleste event for ungdom! Ring, send sms eller epost hvis du lurer på mer, eller bare har spørsmål til oss.

Bli bedre kjent med oss som guider her!

Booking og mer informasjon her!