top of page
logo.png

Stand up padle camp 17.-18.juni


Sup camp bodø

Gå sommeren i møte med bølgeskvulp og salt i håret! Vi tar deg med på padletur langs skjær og fjære med en ny vri, nemlig Stand Up Padling.

Vann mellom tærne

Du kan godt booke deg en tur med brett og åre en ettermiddag i byen, men dersom du ønsker å ta deg god tid og virkelig kjenne på opplevelses av å bevege seg helt i vannkanten, stående så bør du velge en camp!

Fra lørdag til søndag

Alle våre SUP camper har oppmøte lørdag kl 12.00 og varer til søndag rundt 15.00. Vi overnatter i telt, eller hengende i trær (med hengekøye) dersom den nordnorske sommeren tillater dette.

Uten mat og drikke…

Vi står for enkelt grill måltid lørdags kveld med kakao og marshmellows til. Ha ellers med deg godt med mat til lørdagen og søndagens lunsj og frokost. Litt ekstra snacks er alltid lov på tur = høy sjokoladefaktor!

Brett, åre og våtdrakt

Vi har komplett utstyrspakke for padlingen. Dersom du ønsker en våtdrakt å padle i har vi sommerdrakter på 3mm, ellers anbefaler vi vanlig treningstøy som er lett og behagelig å bevege seg i. Telt, hengekøye og alt til vår base camp i helgen er det vi i Kvik Guiding som står for.

God flyt

Helga er lagt opp med et luftig program, det vil si god tid til å nyte opplevelsen underveis, kanskje stikke på fjelltur på kvelden eller bare legge seg ned på brettet og la tankene flyte.

Vi starter på lørdag med enkel intro på teknikk og riktig bruk av utstyr. Etter litt testing på vannet tar vi en matpause på land før vi padler oss en tur.

Kvelden tilbringer vi rundt bålet med grilling av pølser og en kopp kakao.

Søndag er det fritt frem med tur, lek og litt testing av grenser for de som vil!

det eneste du trenger å tenke på

Vi anbefaler en varm sovepose, gjerne tresesongers da sommeren kan være noe hustrig her nord.

Liggeunderlag (både sovepose og liggeunderlag kan leies hos oss mot et tillegg på 50,- pr del)

Treningstøy/ekstra skift til padling

Vind/vanntett ytterbekledning

Lue/hansker

Mat til fire gode måltider (minst)

Tursnacks

Liten dagstursekk (Vi har vanntette poser til kamera og lignende som kan festes på brettet når vi padler tur

) En god tykk genser/jakke til kjølige kvelder!

Gjerne et par ullsokker å padle i.

Fullstendig pakkeliste her!

Oppmøtested

Vi avslører sted kun til påmeldte på campen etter betalt avgift, et par uker før vi møtes. Men vi kan låve at det ligger i en radius på 50 km fra Bodø sentrum, og at det ikke vil medføre noen ulemper for deltakere med tanke på transport og parkering på stedet.

Book din plass på camp i dag!

Da gjenstår det bare å si

-vi ses i sommer!

![endif]--![endif]--


Utvalgt innlegg