logo.png

Utstyrsliste og info til SUP


For en fin og behagelig

opplevelse på SUP har vi satt sammen en liste over hva du bør ha med:

- Ha på deg klær som er gode å bevege seg i. Treningstøy eller lignende.

- Skotøy som er vanntett/vann avvisende er å foretrekke.

-Ta med deg vannflaske og gjerne et kamera!

-Kle deg ellers for den nordnorske sommeren, det kan på

enkelte dagen være nødvendig med lue, hansker og ekstra varmt tøy i form av ullundertøy eller ekstra fleecejakke/ullgenser.

Det er svært sjeldent at man faller av padlebrettet, så langt har det ikke hendt på noen av Kvik Guidings turer! Vi tar allikevel forhåndsregler og bruker flytevester, samt at vi har våtdrakter til rådighet for de som ønsker dette.

Vi er også nødt til å ha værforbehold på våre SUP turer. Heldigvis er vi fleksible og kan dra dit hvor vannet er roligere og vinden ikke tar så mye. Men dersom været tilsier at det blir vanskelig/utrygt utsetter vi turen til et senere tidspunkt. De gangene hvor dette ikke lar seg gjøre avlyser vi med full refundering.


</