logo.png

Stand Up Padle camp - for damer!


Bli med på en morsom og lærerik helg fylt til randen

med kos og god stemnming - for damer!

Stand up padling i nydelige omgivelser, bålkos, grilling, sove i telt eller hengekøye og livsnyting! Introkurs og opplæring for nybegynnere og de som har prøvd før. Plan A er å være på nydelige Gjælentunet! ♥ Vi har noen alternativer til sted, avhengig av vær og forhold. Men det blir i en radius på 5 mil fra Bodø sentrum. Pris inkl. leie av blandt annet padleutstyr, flytevest, telt/hengekøye. Padleteknikk med instruktør/guide. 1800,- For detaljerte opplysninger ta kontakt på epost kvikguiding@gmail.com


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Animated Hipster Logo Badge for Outdoor Apparel, Retail Stores, & Adventure Guides.png