Stand Up Padle camp - for damer!


Bli med på en morsom og lærerik helg fylt til randen

med kos og god stemnming - for damer!

Stand up padling i nydelige omgivelser, bålkos, grilling, sove i telt eller hengekøye og livsnyting! Introkurs og opplæring for nybegynnere og de som har prøvd før. Plan A er å være på nydelige Gjælentunet! ♥ Vi har noen alternativer til sted, avhengig av vær og forhold. Men det blir i en radius på 5 mil fra Bodø sentrum. Pris inkl. leie av blandt annet padleutstyr, flytevest, telt/hengekøye. Padleteknikk med instruktør/guide. 1800,- For detaljerte opplysninger ta kontakt på epost kvikguiding@gmail.com


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kontakt oss

Bodø | Salten | Nordland

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

Kvik Guiding

 Minabakken 23 

8056 Saltstraumen

tel. (+47) 47 61 54 06