top of page

TEAM KVIK

Maja Kvikstad

  • Instagram - Grey Circle

Maja er eier og driver Kvik Guiding. Hun er utdannet Norsk Naturguide ved Norges Arktiske Universitet, og har lang erfaring med naturbasert reiseliv.

Hun startet som guide hos en av de største aktivitetsbedriftene i Norge. Og bestemte seg raskt for å bli eventyrer på heltid.

 

Siden da har hun bygd opp erfaring og kompetanse nok til å ta fatt på guiding i Salten.

 

Hun har i tillegg vært på en rekke langturer og ekspedisjoner på egenhånd. Blant annet 3 måneder på ski med pulk, hund og telt.

 

Hun brenner for natur og friluftsliv, og er aktivt medlem i Norsk naturguideforbund. Samt Folkeaksjonen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, for å nevne noe.

Torfinn Beldo

  • Instagram - Grey Circle

Torfinn er utdannet lærer og energimontør, men jobber som selger hos Sulland. Han har en forkjærlighet for sykling, både på fete dekk og på landevei. 

Med spesialisering innen idrett er Torfinn kreativ og leken! Den perfekte mann til både Friluftsukene, og andre arrangement og konkurranser. Han har ansvar som pedagog på Friluftsukene, og sørger for å kvalitetssikre programmene og gjennomføringen underveis. 

I tillegg til en rekke lange sykkelritt, som Styrkeprøven 2015 (Trondheim-Oslo), Vetteren runden, og Midnattsolrittet, var Torfinn med på den 3 mnd lange skituren med pulk, hunder og overnatting i telt sammen med Maja.

Kvik Kennel

  • Instagram - Grey Circle

Kvik Guiding og Kvik Kennel går hånd i hånd. I vår hundegård har vi 4 spreke pelsraketter! 

Kayak<3 Uno <3 
Luna <3  Marja <3 

Disse nydelige Alaskan huskyene er med oss på tur når litt ekstra krefter og kos kreves, og på hundekjøring som vi tilbyr på våre skreddersydde opplegg, samt Friluftsukene for barn!

De er omgjengelige og sosiale dyr, og elsker kos og oppmerksomhet. 

 

Animated Hipster Logo Badge for Outdoor Apparel, Retail Stores, & Adventure Guides.png
bottom of page