TEAM KVIK

Team Kvik består i dag av:

Maja Kvikstad

  • Instagram - Grey Circle

Maja er eier og driver Kvik Guiding. Hun er utdannet Norsk Naturguide ved Norges Arktiske Universitet, og har lang erfaring med naturbasert reiseliv.

Hun startet som guide hos en av de største aktivitetsbedriftene i Norge. Og bestemte seg raskt for å bli eventyrer på heltid.

 

Siden da har hun bygd opp erfaring og kompetanse nok til å ta fatt på guiding i Salten.

 

Hun har i tillegg vært på en rekke langturer og ekspedisjoner på egenhånd. Blant annet 3 måneder på ski med pulk, hund og telt.

 

Hun brenner for natur og friluftsliv, og er aktivt medlem i Norsk naturguideforbund. Samt Naturvernforbundet og Folkeaksjonen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, for å nevne noe.

Torfinn Beldo

  • Instagram - Grey Circle

Torfinn er utdannet lærer og jobber til daglig i skolen. Han har en forkjærlighet for sykling, både på fete dekk og på landevei. 

Med spesialisering innen idrett er Torfinn kreativ og leken! Den perfekte mann til både Friluftsukene, og andre arrangement og konkurranser. Han har ansvar som pedagog på Friluftsukene, og sørger for å kvalitetssikre programmene og gjennomføringen underveis. 

I tillegg til en rekke lange sykkelritt, som Styrkeprøven 2015 (Trondheim-Oslo), Vetteren runden, og Midnattsolrittet, var Torfinn med på den 3 mnd lange skituren med pulk, hunder og overnatting i telt sammen med Maja.

Stine Kvikstad

  • Instagram - Grey Circle

Stine er det nyeste tilskuddet hos Kvik Guiding. Hun er utdannet barnevernspedagog, og Majas søster. 

Med oppvekst på landet omringet av den tradisjonelle kystkulturen med fiske og småbruk, dyr og friluftsliv har Stine masse erfaring med aktiviteter utendørs. 

Hennes ekspertise på barn og pedagogiske blikk på mestring og læring vil absolutt styrke oppleggene vi tilbyr både barn og voksne. 

Stine vil være å se både på friluftsukene, og som SUP instruktør og fjellguide på vandreturer i de nydelige fjellområdene rundt Bodø.

Stines sprudlende personlighet og kreative ideer kommer også til nytte, spesielt på utdrikningslag og arrangementer for grupper og firmaturer!

Kvik Kennel

  • Instagram - Grey Circle

Kvik Guiding og Kvik Kennel går hånd i hånd. I vår hundegård har vi 6 spreke pelsraketter! 

Nani <3 Rago <3 Uno <3 

Luna <3 Kuling <3 Marja <3 

Disse nydelige Alaskan huskyene er med oss på tur når litt ekstra krefter og kos kreves, og på hundekjøring som vi tilbyr på våre skreddersydde opplegg, samt Friluftsukene for barn!

De er omgjengelige og sosiale dyr, og elsker kos og oppmerksomhet. 

Kontakt oss

Bodø | Salten | Nordland

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

Kvik Guiding

 Minabakken 23 

8056 Saltstraumen

tel. (+47) 47 61 54 06

Luna

Luna

Go to link